Student- och personalfest 15 september

Konstnärliga fakulteten ordnar en förfest inför LU 350 Student- och personalfest 15 september.
Fireworks

Förfest
I samband med den stora festen kommer konstnärliga fakulteten att hålla en förfest för samtliga studenter och anställda. Förfesten kommer att hållas i Lund.

Vi samlas kl 16.00 vid Kungshuset och ser där gemensamt IAC och Skissernas Museums utställning "On the Thresholds of Knowledge". Vi fortsätter sedan till Lunds konsthall där konsthögskolans "Dit vindarna bär" visas. Där bjuds ni på dryck och tilltugg. Vi går sedan gemensamt till den stora festen i Lundagård.

Stora festen i Lundagård
7 000 biljetter kommer att släppas till studenter och anställda, anmälan görs via en länk som skickas ut v. 25 från en funktionsadress med avsändare ”Rektor” till alla studenter och anställda. Anmälan stängs när platserna tagit slut. (En efteranmälan kommer att kunna göras för de studenter som blir antagna till hösten samt nyanställda.)

Om ni anmäler er till förfesten men inte har biljetter till den stora festen är ni naturligtvis varmt välkomna att vara med på förfesten ändå!

OBS!! Alla som deltar måste den 15 september kunna uppvisa ett LU-kort tillsammans med sin biljett. (I Malmö finns möjlighet att få ett LU-kort vid Musikhögskolan samt CRC.)

Efter förfesten går vi tillsammans till Jubileumsfesten som kommer att hållas i Lundagård.

Anmälan till förfesten kan du göra här.

Programmet för stora festen i Lundagård (utomhus, kläder efter väder!)
17.00 Insläpp genom tre entréer i Lundagård.
18.30 Aktiviteterna på scenen börjar
21.30 Disco i Lundagård

Kontakt: jessica.arwidsson [at] kanslik.lu.se

Mer information om festen hittar du här på LU:s sida