Student- och personalfest 15 september

Konstnärliga fakulteten ordnar en förfest inför LU 350 Student- och personalfest 15 september
Förfest

-- Anmälan till förfesten är stängd! --

Förfest
I samband med den stora festen kommer konstnärliga fakulteten att hålla en förfest för samtliga studenter och anställda. Förfesten kommer att hållas i Lund.

16:00 Samling vid Lunds domkyrka.

16:10 Vi går gemensamt till Kungshuset där vi blir guidade genom utställningen "On the Thresholds of Knowledge", ett samarbete mellan Inter Arts Center och Skissernas Museum. Eftersom Kungshuset befinner sig innanför festivalområdet måste alla gå in gemensamt. Vi har pga. säkerhetsbestämmelser inga möjligheter att släppa in enstaka personer som kommer sent!

17:00 Vi fortsätter till Lunds konsthall där konsthögskolans "Dit vindarna bär" visas. Där bjuds ni på dryck och tilltugg. Vi går sedan gemensamt till den stora festen i Lundagård.

18:00 Insläpp till festen för vår fakultetet

Stora festen i Lundagård
7 000 biljetter kommer att släppas till studenter och anställda, anmälan görs via en länk som skickades ut v. 25 från en funktionsadress med avsändare ”Rektor” till alla studenter och anställda. Anmälan stängs när platserna tagit slut. (En efteranmälan kommer att kunna göras för de studenter som blir antagna till hösten samt nyanställda.)

Om ni har anmält er till förfesten men inte har anmält er till den stora festen är ni naturligtvis varmt välkomna att vara med på förfesten ändå!

OBS!! Alla som deltar måste den 15 september kunna uppvisa ett LU-kort. Ingen biljett krävs! (I Malmö finns möjlighet att få ett LU-kort vid Musikhögskolan samt CRC.)

Efter förfesten går vi tillsammans till Jubileumsfesten som kommer att hållas i Lundagård.

Anmälan till förfesten kan du göra här.

Programmet för stora festen i Lundagård (utomhus, kläder efter väder!)
18.00 Insläpp för Konstnärliga fakulteten i Lundagård.
18.30 Aktiviteterna på scenen börjar
21.30 Disco i Lundagård

Kontakt: jessica.arwidsson [at] kanslik.lu.se

Mer information om festen hittar du här på LU:s sida