Artikel i Lundagård om möte om sexuella trakasserier inom konstnärliga utbildningar

THM
foto: Charlotte Carlberg Bärg

Den 12 januari höll utbildningsdepartementet ett samtal med de konstnärliga högskolorna för att diskutera kränkningar och sexuella trakasserier i samband med #metoo-rörelsen.

Representant från Lunds universitet var Anna Lyrevik, ny dekan vid Konstnärliga fakulteten.

Läs hel artikeln i Lundagård här: http://lundagard.se/2018/01/13/samtal-om-sexuella-trakasserier-inom-konstnarliga-utbildningar/