Kulturvecka i Lund 8-14 maj

Lunds universitet

350-årsjubileet arrangerar två kulturveckor under året, en på våren och en på hösten.

Kulturvecka vår går under namnet "Live i Lundagård" och inkluderar en upptäckar dag på Krafts torg för de minsta, möjlighet att lyssna till tonerna av brassband eller rock, besöka Konsthögskolan i Malmö, gå på kabaréföreställning eller möta initiativtagaren till Lunds universitet – själva Peder Winstrup. Eller i alla fall genom en utställning.

Se hela programmet här: http://www.lu.se/universitetet-350-ar/om-programmet/kulturveckorna/live-i-lundagard

2018-02-12
Disputation Petra Fransson 12/2
2018-01-17