Läs debattartikeln - En inkluderande kulturskola

Child playing the piano

Kulturskoleutredningen ”En inkluderande kulturskola på egen grund” ger kloka förslag, men det finns brister som ytterligare kan komma att förstärka de redan kända problem kulturskolorna har i form av snedrekrytering av elever, otydlighet som en läroplanslös verksamhet medför och svårigheter med lärarkompetensförsörjning i andra konstarter än musik.

Artikeln är skriven av Ylva Hofvander Trulsson & Staffan Storm, lektor i pedagogik respektive prodekan vid Konstnärliga fakulteten vid Lunds universitet

Hela artikeln i Dagens samhälle kan du läsa här

2018-02-12
Disputation Petra Fransson 12/2