Se Musikhögskolans filmer om att studera med en funktionsnedsättning

MHM

Att studera med en funktionsnedsättning

Att ha en funktionsnedsättning, till exempel en synskada, dyslexi eller adhd, är inget hinder för studier vid Konstnärliga fakulteten. Tillsammans med din samordnare kommer du fram till vilket stöd som passar bäst för dina studier.

Musikhögskolan har i dessa tre filmer lyft fram exempel på olika former av stöd som erbjuds beroende på din situation och den utbildning du kommer gå.

Vid frågor kontakta Christel Berg 046-2223490 eller christel [dot] berg [at] stu [dot] lu [dot] se

Läs mer på Konstnärliga fakultetens sida om jämlikhet

2018-02-12
Disputation Petra Fransson 12/2