Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Centrumbildningar

IAC - Inter Arts Center

Inter Arts Center är en mötesplats för personal och studenter inom Konstnärliga fakulteten i Malmö där det bedrivs experimentell konstnärlig forskning och utvecklingsarbete. IAC ger goda möjligheter till tvärvetenskapliga projekt inom bland annat konst, musik och teater, men även inom andra konstformer och discipliner. Detta inkluderar projekt i samarbete med konstnärer som är verksamma utanför fakultetens institutioner.
Läs mer

Körcentrum Syd

I körlivet ryms möjligheter och kraftfält som i andra sammanhang kan vara svåra att förena. För att ta vara på dessa och bana väg för framtida sånglust har utbildningsväsendet, konsertinstitutioner och körlivet i södra Sverige slutit sig samman och bildat Körcentrum Syd. Formellt är Körcentrum Syd en centrumbildning vid Lunds Universitet, med ett kansli placerat vid Musikhögskolan i Malmö. Centrumet startade i december 2007 och har som mål att i dialog med olika aktörer stärka körlivet nationellt och internationellt genom att samordna och initiera utbildning, konsertproduktioner och forskning.

 

Sidansvarig: