Kartläggning internationalisering 2020

Universitetets avdelning för internationalisering är på gång med en kartläggning av den konstnärliga fakultetens internationaliseringsarbete.

Kommunikation, organisation och finansiering är centrala delar i kartläggningen med frågeställningar som hur student- och medarbetarmobiliteten kan stimuleras, hur forskningsfinansieringen ser ut idag och hur vi kommunicerar och nätverkar på området. Projektledare för kartläggningen är Christina Grossmann vid Externa relationer som kommer att rikta in sig på och träffa koordinatorer, prefekter, avdelningschefer och kommunikatörer samt handläggare på Externa relationer och på sektionen för forskning, samverkan och innovation.

Resultatet av kartläggningen ska mynna ut i ett förslag på hur vårt internationaliseringsarbete kan förneklas, organiseras och stärkas. Förslaget presenteras under hösten 2020.

Christina Grossmann
epost: christina [dot] grossmann [at] er [dot] lu [dot] se